Hotel Villa Völgy

3300 Eger, Tulipánkert u. 5.

+36-36-321-664

E-mail: postmaster@hotelvillavolgy.hu.no spam
Négy- vagy ötcsillagos hotel, Háromcsillagos hotel
8000-37000 Ft/fő/éj
Befogadóképesség: 202 fő

A Hotel Villa Völgy****/*** a híres egri borok fellegvárában, a Szépasszony-völgyben található.
A hotel 27 háromcsillagos, 45 négycsillagos szobával és 2 apartmanszobával rendelkezik. Itt tartózkodása alatt ingyenesen használhatja a beltéri és kültéri uszodát, a pezsgőfürdőt, az infra-, és finn szaunát, valamint a jég-gőz és aromakabinjainkat. Vadonatúj kardiogépeinken pedig kedvükre égethetik kalóriáikat a mozogni vágyók.

A hotel kiváló rendezvényhelyszín üzleti összejövetelek, meetingek, csapatépítő-tréningek, konferenciák megrendezésére. A háromcsillagos épületben lévő konferenciatermünk 60 férőhelyes, a négycsillagos épület új konferencia központja 250 fő befogadására képes.

Két I. osztályú étteremben a táj jellegzetes magyar ízeit, a nemzetközi konyha remekeit ízlelheti meg. A zöldövezeti rész kerti grillparty-k megrendezését is lehetővé teszi. A hotel rendelkezik saját, 60 fős borospincével, melyben borkóstoló, vagy borkóstolós vacsora megrendezésére is lehetőség van.

Hotel Villa Völgy, EgerMap position: 316; 85

#1 Tourist Info: szállás Eger területén

#1 Tourist Info: szállás Magyarországon

Hotel Villa Völgy, Eger, Ungarn   Hotel Villa Volgy, Eger, Hungary   Hotel Villa Volgy, Eger, Węgry   Hotel Villa Volgy, Eger, Hongrie   Hotel Villa Volgy, Eger, Maďarsko   Hotel Villa Volgy, Eger, Ungaria