Ametiszt Hotel Harkány

7815 Harkány, Szent I. u. 26-28.

+36-72-279-339

Fax: +36-72-580-077
E-mail: info@ametiszthotel.hu.no spam
Háromcsillagos hotel
8795-16990 Ft/fő/éj

Az Ametiszt Hotel Harkány a város szívében, az Európa szerte ismert gyógyfürdőtől 250 m-re, egy csendes, nyugodt utcában található. Igényesen és korszerűen berendezett, többségében teraszos szállás. A hotel rendezett, színekben bővelkedő kertjével és az Ametiszt Hotel Étterem platánfás kerthelyiségével várja a kikapcsolódni vágyókat, Harkány iránt érdeklődőket.

A környék látványosságai aktív pihenést is biztosítanak az idelátogatóknak. A siklósi vár és a máriagyűdi kegytemplom hangulata belengi a környéket. A Duna-Dráva Nemzeti Park gazdag élőhelyei felfedezésre hívják a természetbe vágyókat. Pécs mediterrán jellegű, hangulatos utcái és terei, számtalan múzeuma és műemléke egész napos elfoglaltságot jelentenek.
Siklós és Villány zamatos borai és a helyi konyha különlegességei felejthetetlen élményt nyújtanak a gasztronómia szerelmeseinek.

NTAK Regisztrációs szám: SZ19000229

Ametiszt Hotel Harkány, HarkányMap position: 163; 297

#1 Tourist Info: szállás Harkány területén

#1 Tourist Info: szállás Magyarországon

Ametiszt Hotel Harkany, Harkany, Ungarn   Ametiszt Hotel Harkany, Harkany, Hungary   Ametiszt Hotel Harkany, Harkany, Węgry   Ametiszt Hotel Harkany, Harkany, Hongrie   Ametiszt Hotel Harkány, Harkány, Maďarsko   Ametiszt Hotel Harkany, Harkany, Ungaria