Casa Blanca Apartman

4200 Hajdúszoboszló, Sport u. 16.

+36-30-935-9640

Fax: +36-1-200-4170
E-mail: casablanka.apartman@gmail.com.no spam
Apartman, egyéb szállás
2400-8500 Ft/fő/éj

CASA BLANCA APARTMAN - IGÉNYES SZÁLLÁS HAJDÚSZOBOSZLÓN

A szállás Hajdúszoboszló üdülõnegyedében, a Városi Gyógyfürdõtõl 500 méterre található, egy 2003-ban épült, lifttel felszerelt társasházban, csendes és nyugodt utcában. Reggeli kávéját megihatja az apartmanház utcafront felőli oldalán található kávézóban, bevásárlását pedig elintézheti a sétálóutca végén, az apartmantól két percre található ABC-ben. Az autóval érkezők használhatják a társasház mélygarázsát. Az apartman méretébõl adódóan ideális szállás családoknak, házaspároknak, baráti társaságoknak.

Az egy+két félszobás apartman két francia illetve egy pótággyal rendelkezik. Nappaliban tv és hi-fi torony található. A konyha teljeskörűen (hűtőszekrény, tűzhely, mikró, evőeszközök stb.) felszerelt. A szállás terasza a ház belső udvarán található úszómedencére néz, mely az apartmanházhoz tartozó wellness-részleggel együtt az apartman vendégei rendelkezésre áll. A wellness-ben jacuzzi, kondigépek és szauna található.

Casa Blanca Apartman, HajdúszoboszlóMap position: 389; 130

#1 Tourist Info: szállás Hajdúszoboszló területén

#1 Tourist Info: szállás Magyarországon

Casa Blanca Apartman, Hajduszoboszlo, Ungarn   Casa Blanca Apartman, Hajduszoboszlo, Hungary   Casa Blanca Apartman, Hajduszoboszlo, Węgry   Casa Blanca Apartman, Hajduszoboszlo, Hongrie   Casa Blanca Apartman, Hajdúszoboszló, Maďarsko   Casa Blanca Apartman, Hajduszoboszlo, Ungaria