Napraforgó Wellness Ház és Panzió

7621 Pécs, József A. u. 9.

+36-72-510-796

E-mail: info@napraforgopanzio.hu.no spam
Panzió
5400-9400 Ft/fő/éj

Az új építésű NAPRAFORGÓ Wellness Ház és Panzió egy háromcsillagos hotel színvonalával ideális szállás mind az üzleti úton levőknek, mind a pihenni vágyóknak, akik a mediterrán hangulatú Pécs városát választják úticéljuknak.

A négyszintes panzió két szobatípussal, minden szobához zárt udvari parkolóval, családias vendéglátással és sok-sok programmal és szolgáltatással várja az átutazó, valamint a hosszabb időt eltölteni szándékozó kedves vendégeket. A panzió és wellness központ Pécs belvárosában, autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen, a vasútállomástól mindössze 5 percnyire, családi házas környezet határán épült.

A Wellness Ház és Panzió a szomszédos panziók segítségével alkalmas nagyobb létszám, így például buszos csoportok szállás biztosítására is. Saját, zárt parkolóval rendelkezünk, a személyautók mellett a közelben akár autóbusz parkolása is lehetséges.

A panzió épületében található kávézó, a szomszédos étterem, saját wellness szolgáltatásaink valamint Pécs belvárosában, az épülettel szemben található Hullám fürdő sport és élménymedencéi mind-mind a panzió vendégei kényelmét szolgálják.

Napraforgó Wellness Ház és Panzió, PécsMap position: 165; 274

#1 Tourist Info: szállás Pécs területén

#1 Tourist Info: szállás Magyarországon

Napraforgo Wellness Haz es Panzio, Pecs, Ungarn   Napraforgo Wellness Haz es Panzio, Pecs, Hungary   Napraforgo Wellness Haz es Panzio, Pecs, Węgry   Napraforgo Wellness Haz és Panzio, Pécs, Hongrie   Napraforgó Wellness Ház és Panzió, Pécs, Maďarsko   Napraforgo Wellness Haz es Panzio, Pecs, Ungaria