Vörösfenyő Apartmanház

3100 Salgóbánya, Szapolyai út 3.

+36-30-219-6675; 20/423 4132

E-mail: info@vorosfenyo-apartman.hu.no spam
Apartman, egyéb szállás
3600-6000 Ft/fő/éj

Salgótarján-Salgóbányán a Salgói vár alatt csendes nyugodt környezetben 2x4 fő (pótággyal 2x6 fő) befogadására alkalmas két igényesen kialakított apartman várja kedves vendégeinket.
A ház mogyoróbokrok, fák takarásában a kert közepén helyezkedik el, mellette két szabadtéri tűzrakó hely van kialakítva. A ház gáz központi fűtéses, de a nappaliban lévő kandalló is használható a benne lobogó tűzzel hangulatossá, romantikussá téve az estét. Vendégeink kényelmét műholdas TV (DIGI), DVD lejátszó valamint WIFI internet biztosítja. A konyha felszereléséhez hűtő, mikrohullámú sütő elektromos főzőlap kávéfőző, kenyérpirító valamint a szükséges edények és evőeszközök is tartozik. A ház büszkesége egy nagy vörösfenyőből ácsolt terasz, ami a nappalival összenyitható.
Az apartmanok kialakítása külön bejáratú, egymástól teljesen szeparált, de nagyobb társaság esetén a nappaliban egy kétszárnyú ajtóval akár össze is nyitható.

Vörösfenyő Apartmanház, SalgóbányaMap position: 276; 64

#1 Tourist Info: szállás Salgóbánya területén

#1 Tourist Info: szállás Magyarországon

Vörösfenyö Apartmanhaz, Salgobanya, Ungarn   Vorosfenyo Apartmanhaz, Salgobanya, Hungary   Vorosfenyo Apartmanhaz, Salgobanya, Węgry   Vorosfenyo Apartmanhaz, Salgobanya, Hongrie   Vorosfenyo Apartmanház, Salgóbánya, Maďarsko   Vorosfenyo Apartmanhaz, Salgobanya, Ungaria