Páter Apartmanok és Szobák

8600 Siófok, Kinizsi u. 11.

+36-30-274-0094

Fax: +36-84-510-258
E-mail: patersiofok@hotmail.com.no spam
Apartman, egyéb szállás
3450-8900 Ft/fő/éj

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket új építésű családias apartmanházunkban a siófoki nagystrand strand bejáratával szemben mindössze 300-400m-re a Siófok városközpontjától és a siófoki Coke Clubtól. A ház a Petőfi sétányon fekszik.

Ha a siófoki élet közelében szeretne néhány napot eltölteni, akkor szállásunk ideális választás. A siófoki szállás környezetében éttermek, báros és egyéb szórakozási lehetőségek találhatóak.

Az igényesen berendezett siófok szálláson több kétágyas szoba zuhanyzóval és két - négy és hat fős siófoki apartman található, mindegyikben színes tévével, tusolós és vécés fürdővel, jól felszerelt konyhával, étkezőrésszel és KLíMáVAL.

A vendégház mellett napozó terasz fekszik felnőtt és gyerek MEDENCéVEL, napozóágyakkal és grillezési lehetőséggel. A szállás saját zárt parkolóval rendelkezik.

Áraink a reggelit tartalmazzák.

Páter Apartmanok és Szobák, SiófokMap position: 151; 187

#1 Tourist Info: szállás Siófok területén

#1 Tourist Info: szállás Magyarországon

Pater Apartmanok es Szobak, Siofok, Ungarn   Pater Apartmanok es Szobak, Siofok, Hungary   Pater Apartmanok es Szobak, Siofok, Węgry   Pater Apartmanok és Szobak, Siofok, Hongrie   Páter Apartmanok és Szobák, Siófok, Maďarsko   Pater Apartmanok es Szobak, Siofok, Ungaria